Bouwen aan een generatie van leiders aan het begin van hun carrière die leiderschap herdefiniëren

“Het is die drijfveer die je dwingt om vol te houden wanneer je uitgeput bent. Het is die kwaliteit die je dwingt om te volharden om de juist weg rond de stenen muur te vinden."
- Estée Lauder


Onze missie

Ons merk geeft al meer dan 75 jaar een nieuwe definitie aan leiderschap. Het begon met onze oprichtster, Mevr. Estée Lauder, die de schoonheidsindustrie radicaal veranderde in een tijd waarin nog maar weinig vrouwen buitenshuis werkten, laat staan een bedrijf begonnen. Estée heeft altijd geloofd in de kracht van vrouwen en moedigde hen aan om, zoals ze het zelf uitdrukte, " Je bewust te zijn van je oneindige mogelijkheden." Haar nalatenschap laat zien wat één visionaire vrouw kan bereiken.

Hoewel onze oprichtster één van degenen was die het pad hebben geopend voor vrouwelijke leiders over de hele wereld, zijn vrouwen door stereotypen en vooroordelen op het gebied van leiderschap nog steeds sterk in het nadeel, en de gevolgen reiken veel verder dan alleen perceptie. Via een eigen wereldwijd onderzoek onder meer dan 5.700 vrouwen en mannen, ontdekten we dat de top 3 kwaliteiten die mensen over de hele wereld in een leider zoeken integriteit, toewijding, en betrouwbaarheid zijn - eigenschappen die geslachtoverschrijdend zijn. We zien deze als moderne equivalenten van Estée's eigen drijvende kracht, en ze blijven dienen als het hart van ons merk.

Waarom is gelijkheid in leiderschap zo belangrijk?

We weten dat vrouwen hebben wat nodig is om leiders te zijn - en wereldwijde cijfers laten ons hetzelfde zien. Daarom helpen we, via het Estée Lauder Emerging Leaders Fund, het verhaal over leiderschap te herschrijven: niet alleen door middel van belangenbehartiging, maar ook via een meeslepende leiderschapstraining die erop gericht is vrouwen te helpen zichzelf te identificeren als leiders.

Wat We Doen

De missie van het Estée Lauder Emerging Leaders Fund is een nieuwe definitie te geven aan leiderschap door een nieuwe generatie jonge leiders te ondersteunen en de genderstereotypen in de huidige verwachtingen van leiderschap kritisch te benaderen. De inzet van het fonds is gericht op 3 pijlers:

Immersive Leadership Experiences

Om vrouwen van alle lagen van de samenleving te helpen
om zichzelf te identificeren als leiders

Mentorschap & Gemeenschapsvorming

Het cultiveren van ondersteunende gemeenschappen
die de vooruitgang van vrouwen ondersteunen

Belangenberhartiging

Om het debat over leadership te veranderen en
het beeld van wat het betekent om een leider te zijn in vraag te stellen

Het Estée Lauder Emerging Leaders Fund is een liefdadigheidsfonds van de Estée Lauder Companies Charitable Foundation, een in de VS gevestigde liefdadigheidsinstelling die is opgericht en belastingvrijgesteld is in de VS.






Meer informatie over onze samenwerking met Vital Voices

Speel
Onze Visie

Onze Visie

The VV Visionaries Program

The VV Visionaries Program

Leiderschap Herdefiniëren

Leiderschap
Herdefiniëren

De Toekomst van Leiderschap

De Toekomst van
Leiderschap

Afwerken
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink SoftwarePowered By OneLink