Waarom is een huidverzorgingsroutine voor de nacht belangrijk?

De huid slaapt nooit. Het vernieuwt zichzelf. Net als ons hele lichaam heeft de huid een circadiaans ritme. Het herstelt zich 's nachts en beschermt overdag. Dit natuurlijke vernieuwingsproces
bereikt 's nachts zijn hoogtepunt. Terwijl je slaapt, werkt je huid er hard aan om de schade van de dag te herstellen. Estée Lauder is van mening dat het van cruciaal belang is
om een hoogwaardig serum te gebruiken in je huidverzorgingsroutine voor de nacht om het natuurlijke nachtelijke herstel van de huid te ondersteunen en maximaliseren.

En wist je…? De huid verliest 's nachts het meeste vocht. Tijdens je slaap stijgt de huidtemperatuur en piekt het vochtverlies. Het is belangrijk
om de huid extra gehydrateerd te houden met een nachtserum en een intensieve nachtcrème. Word met een gerichte, hoogwaardige huidverzorgingsroutine voor de nacht, elke dag met
een mooiere huid wakker.

Laten we samen de nacht doorbrengen

Hier is de volgorde voor je huidverzorgingsroutine voor de nacht.

Stap 1: Cleanser

De essentiële eerste stap in je huidverzorgingsroutine voor de nacht. Spoel de dag weg met Advanced Night Micro Cleansing Balm. Verwijdert make-up en onzuiverheden, waaronder vervuiling, omdat het tot diep in het huidoppervlak reinigt.

KOOP NU

Stap 2: Behandelingslotion of -toner

Micro Essence helpt bij het versterken en kalmeren. Geeft een prachtige glans. Het bevat onze exclusieve Postbiotic 12+ om samen te werken met ons 98,9% Bio-Active Lactobacillus Ferment. Het is de essentiële tweede stap in je huidverzorgingsroutine voor de nacht.

KOOP NU

Stap 3: Herstellend Serum

Krachtig herstel tijdens de nacht. Advanced Night Repair is een diep en snel doordringend serum dat, tijdens het slapen, meerdere tekenen van veroudering vermindert. De huid voelt sterker. Ziet er gladder, jonger, stralender en gelijkmatiger uit, met minder lijntjes. Bovendien bestrijdt het de zichtbare effecten van je voortdurende nachtelijke digitale leven. We noemen het 'Schoonheidsslaap in een flesje'.

KOOP NU

Stap 4: Dagcrème/Nachtcrème

Word stralend wakker met deze rijke, ultra-voedende multi-action crème. Een bestseller voor ‘s avonds, Revitalizing Supreme+ Nightverstevigt, verzacht en vermindert het uiterlijk van lijntjes terwijl je slaapt. Revitaliseert met dubbel geconcentreerd Moringa-extract. Voedt met een dubbele superdosis hyaluronzuur voor intense, 24-uurshydratatie. Ontwaakt een frisse ochtendgloed met lamsoorbloem-extract.

KOOP NU

Stap 5: Oogverzorging

Te veel schermtijd? Herstel en bescherm met Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Creme. Deze nachtelijke held verminderd snel donkere kringen, weerstaat zichtbare omgevingsirritatie veroorzaakt door vrije radicalen en herstelt de dunne, tere huid rond de ogen.

KOOP NU

Stap 6: Lipverzorging

Een S.O.S. voor je lippen! Pure Color Envy Nighttime Rescue Lip Oil-Serum herstelt, vult en hydrateert de lippen - gedurende de nacht. Een krachtige mix van vijf oliën levert optimale voeding om de lippen te helpen met het vernieuwen en herstellen. Houdt vocht vast voor continue hydratatie. Na 10 dagen zijn de lippen zichtbaar gezonder. Zacht en veilig, het vermindert schilfering en helpt om toekomstige schade te voorkomen.

KOOP NU

Extra zorg

Snakt je huid naar meer? Trakteer jezelf op de gerichte, hoogwaardige voordelen van een nachtelijke specialist.

Vragen over je avondroutine?

We hebben de antwoorden. Word mooi wakker!

Afwerken
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink SoftwarePowered By OneLink