ESTEE LAUDER - WIN JE VERLANGLIJSTJE - SWEEPSTAKES

ER IS GEEN AANKOOP OF BETALING VAN WELKE AARD DAN OOK NODIG OM DEEL TE NEMEN AAN OF TE WINNEN IN DEZE SWEEPSTAKES. EEN AANKOOP VERGROOT NIET JE KANSEN OM TE WINNEN. ONGELDIG WAAR VERBODEN.

1. SUBSIDIABILITEIT: De actie bij Estee Lauder om je verlanglijstje te winnen (de "Sweepstakes") staat alleen open voor legale inwoners van de 50 Verenigde Staten, inclusief het District of Columbia, die 18 jaar of ouder zijn op het moment van inschrijving. Medewerkers, functionarissen en directeuren van Estee Lauder, haar moedermaatschappijen, dochterondernemingen, filialen, vertegenwoordigers, franchisenemers, consultants, aannemers, juridische adviseurs, reclame-, PR-, promotie-, fulfillment- en marketingbureaus, aanbieders van websites, webmasters en hun directe familieleden (echtgenoten, ouders, kinderen, broers en zussen en hun echtgenoten, ongeacht waar zij wonen) en degenen die in hetzelfde huishouden wonen, mogen niet deelnemen aan deze sweepstakes. Deelname betekent dat de deelnemer volledig en onvoorwaardelijk instemt met deze officiële regels en de beslissingen van de sponsor, die definitief en bindend zijn in alle zaken die verband houden met de sweepstakes. Om een prijs te kunnen winnen, moet worden voldaan aan alle hierin gestelde eisen. De sponsor behoudt zich het recht voor om de subsidiabiliteit van de winnaar te verifiëren. Ongeldig waar wettelijk verboden. Onder voorbehoud van alle federale, staats- en lokale wetten, voorschriften en verordeningen.

2SPONSOR: Estee Lauder, Inc., 767 Fifth Avenue, New York, NY 10153 (de “Sponsor”).

3SWEEPSTAKES-PERIODE : Begint om 12:01 AM EST op juli 28, 2014 en eindigt om 11:59 PM EST op augustus 1, 2014. Alle inzendingen moeten zijn ontvangen voor 11:59 pm ET op augustus 1, 2014 (de “Sweepstakes-periode”).

4SWEEPSTAKES INDIENEN: Om de sweepstakes in te dienen, bezoek je esteelauder.com tijdens de sweepstakes-periode en maak je een profiel aan. Als onderdeel van het profiel moet de deelnemer de "Beauty Profile"-vragen invullen en een verlanglijstje aanmaken. Deelnemers wordt gevraagd om in hun profiel hun volledige naam, volledig adres en e-mailadres op te geven. De deelnemers mogen slechts één (1) keer deelnemen tijdens de sweepstakes-periode. De sponsor is niet verantwoordelijk voor verloren, beschadigde, verkeerd geadresseerde, onleesbare of onvolledige registraties, reviews of inzendingen. Elke poging van een deelnemer om meer dan het toegestane aantal inzendingen te verkrijgen door gebruik te maken van meerdere en/of verschillende identiteiten, formulieren, registraties, adressen of andere methoden maakt alle inzendingen van die deelnemer ongeldig. Die deelnemer kan worden gediskwalificeerd naar goeddunken van de sponsor. Het gebruik van geautomatiseerde invoer of programma's is verboden. Normale internettoegang-, telefoon- en gebruikskosten die door je internet- of telefoondienst worden opgelegd, kunnen van toepassing zijn.

Inzendingen voor sweepstakes worden toegewezen aan de bevoegde accounthouder van het tijdens de registratie/inschrijving opgegeven e-mailadres. In het geval van een geschil over de identiteit van een deelnemer wordt de bevoegde accounthouder van het e-mailadres dat wordt gebruikt voor de indiening, beschouwd als de inschrijver of deelnemer. De "bevoegde accounthouder" is de natuurlijke persoon aan wie een e-mailadres is toegewezen door een internetprovider, online service provider, internet service provider of andere organisatie die verantwoordelijk is voor het toewijzen van e-mailadressen voor het domein dat aan het opgegeven adres is gekoppeld. Van winnende deelnemers kan worden verlangd dat zij de sponsor het bewijs leveren dat de geclaimde winnaar de bevoegde accounthouder is van het e-mailadres dat bij de winnende inzending hoort. Inzendingen met een ongeldig, niet-werkend of inactief e-mailadres worden gediskwalificeerd en komen niet in aanmerking voor prijzen.

Alle inzendingen worden eigendom van de sponsor en worden niet geretourneerd of bevestigd, en de sponsor zal de ontvangst van inzendingen niet verifiëren.

5VASTSTELLING VAN EN KENNISGEVING AAN DE WINNAAR: Vijf (5) winnaars worden aan het einde van de sweepstakes-periode door middel van een willekeurige trekking geselecteerd. Potentiële winnaars worden binnen zeven (7) dagen na afloop van de trekking per e-mail op de hoogte gebracht van het feit dat ze gewonnen hebben. Behalve waar wettelijk verboden, kan de potentiële winnaar worden verplicht om een subsidiabiliteits- en aansprakelijkheids-/openbaarmakingsformulier ("subsidiabiliteits-/aansprakelijkheidsformulier") in te leveren binnen zeven (7) dagen na kennisgeving. Anders zal de prijs vervallen en willekeurig worden toegekend aan een andere deelnemer.

6PRIJZEN: Vijf (5) winnaars zullen tot $500,00 USD aan items uit hun verlanglijstje krijgen. De geschatte retailwaarde van alle toe te kennen prijzen is $2.500,00 USD.

7PRIJSVOORWAARDEN EN -BEPERKINGEN: De prijs is niet overdraagbaar en vervanging is niet toegestaan, behalve naar eigen goeddunken van de sponsor. Prijzen mogen niet worden ingewisseld voor contant geld. De sponsor behoudt zich het recht voor om de prijs van gelijke of grotere waarde te vervangen indien de geadverteerde prijs (of een deel van de prijs) niet beschikbaar is. De winnaar is verantwoordelijk voor elk verlies van de prijs of een deel van de prijs nadat deze is geleverd. De sponsor vervangt geen verloren of gestolen prijzen. Alle federale, staats- en lokale belastingverplichtingen vallen onder de verantwoordelijkheid van de winnaars. Aanvaarding van een prijs houdt in dat de sponsor toestemming (behalve indien verboden) krijgt om de naam van de winnaar, biografie, verklaringen en ander gelijkaardig materiaal te gebruiken voor marketing- en publiciteitsdoeleinden zonder bijkomende compensatie of beperking.

De teruggave van een prijs of prijsbericht als niet leverbaar kan leiden tot diskwalificatie en selectie van een andere winnaar. Als een potentiële winnaar er niet in slaagt het subsidiabiliteits-/aansprakelijkheidsformulier te ondertekenen en terug te sturen, of als de potentiële winnaar niet beschikbaar is om de prijs binnen de gespecificeerde tijdsperiode te accepteren, of om de prijs te gebruiken op de door de sponsor gespecificeerde data, zal de potentiële winnaar gediskwalificeerd worden en kan een andere deelnemer worden geselecteerd.

8ALGEMENE VOORWAARDEN: Als, om welke reden dan ook, de sweepstakes niet kunnen worden uitgevoerd zoals gepland, bijvoorbeeld door een computervirus of bugs, manipulatie, ongeoorloofde interventie, fraude, technische storingen of andere oorzaken die buiten de macht van de sponsor vallen en die de werking, het beheer, de veiligheid, de eerlijkheid, de integriteit of de juist uitvoering van deze sweepstakes verstoren of beïnvloeden, kan de sponsor, naar eigen goeddunken, alle verdachte inzendingen nietig verklaren en: (a) de sweepstakes (of een deel daarvan) annuleren, opschorten of beëindigen; (b) de sweepstakes wijzigen of de sweepstakes opschorten om het probleem aan te pakken en vervolgens de sweepstakes hervatten op een manier die in overeenstemming is met deze officiële regels; en/of (c) de prijs toekennen aan deelnemers uit de in aanmerking komende inzendingen, tot aan het moment van het probleem.

WAARSCHUWING: ELKE POGING VAN EEN DEELNEMER OF EEN ANDERE PERSOON OM OPZETTELIJK SCHADE TOE TE BRENGEN AAN EEN WEBSITE IN VERBAND MET DEZE SWEEPSTAKES OF OM DE LEGITIEME WERKING VAN DE SWEEPSTAKES TE ONDERMIJNEN, KAN EEN SCHENDING VAN HET STRAFRECHT EN HET BURGERLIJK RECHT INHOUDEN. INDIEN EEN DERGELIJKE POGING WORDT ONDERNOMEN, BEHOUDT DE SPONSOR ZICH HET RECHT VOOR OM DERGELIJKE PERSONEN TE VERVOLGEN EN SCHADEVERGOEDING TE EISEN VOOR ZOVER DE WET DAT TOESTAAT. Indien de sponsor nalaat een bepaling van deze officiële regels af te dwingen, houdt dit geen verklaring van afstand van die bepaling in. Noch de sponsor, noch iemand die namens de sponsor optreedt, zal enige communicatie aangaan met een deelnemer met betrekking tot deze sweepstakes, behalve zoals uitdrukkelijk uiteengezet in deze officiële regels. De sponsor behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken een persoon te diskwalificeren die het toegangsproces en/of de legitieme werking van de sweepstakes probeert te ondermijnen, de officiële regels schendt of op een onsportieve of verstorende manier handelt met de bedoeling om een andere persoon te ergeren, te bedreigen of te intimideren. De deelnemers gaan ermee akkoord dat de sponsor eigenaar is van de inzendingen, die niet worden erkend of geretourneerd.

9VRIJSTELLING EN BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID: DOOR DEEL TE NEMEN AAN DEZE SWEEPSTAKES GAAN DE DEELNEMERS ERMEE AKKOORD DAT DE SPONSOR EN ZIJN FILIALEN, MOEDERMAATSCHAPPIJEN, DOCHTERONDERNEMINGEN, FRANCHISENEMERS, VERTEGENWOORDIGERS, CONSULTANTS, AANNEMERS, JURIDISCHE ADVISEURS, RECLAME-, PROMOTIE-, SWEEPSTAKE- EN MARKETINGBUREAUS, AANBIEDERS VAN WEBSITES, WEBMASTERS EN HUN RESPECTIEVELIJKE FUNCTIONARISSEN, DIRECTEUREN, MEDEWERKERS, VERTEGENWOORDIGERS EN TUSSENPERSONEN (GEZAMENLIJK DE "VRIJGESTELDE PARTIJEN") GEEN ENKELE AANSPRAKELIJKHEID OF VERANTWOORDELIJKHEID HEBBEN VOOR, EN DOOR DE DEELNEMERS ZULLEN WORDEN GEVRIJWAARD VAN ENIGE AANSPRAKELIJKHEID VOOR LETSEL, VERLIES OF SCHADE VAN WELKE AARD DAN OOK (MET INBEGRIP VAN, MAAR NIET BEPERKT TOT, DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTELE, GEVOLG- OF PUNITIEVE SCHADE) AAN PERSONEN, MET INBEGRIP VAN PERSOONLIJK LETSEL OF OVERLIJDEN, OF AAN EIGENDOM DIE GEHEEL OF GEDEELTELIJK, DIRECT OF INDIRECT, HET GEVOLG ZIJN VAN AANVAARDING, BEZIT, MISBRUIK OF GEBRUIK VAN EEN PRIJS, INZENDING OF DEELNAME AAN DEZE SWEEPSTAKES OF AAN ENIGE AAN SWEEPSTAKES GERELATEERDE ACTIVITEIT, OF AANSPRAKEN OP GROND VAN PUBLICITEITSRECHTEN, LASTER OF INBREUK OP DE PRIVACY OF LEVERING VAN GOEDEREN. DE VRIJGESTELDE PARTIJEN ZIJN NIET VERANTWOORDELIJK ALS EEN PRIJS NIET KAN WORDEN TOEGEKEND ALS GEVOLG VAN REISANNULERINGEN, VERTRAGINGEN OF ONDERBREKINGEN ALS GEVOLG VAN OVERMACHT, OORLOGSHANDELINGEN, NATUURRAMPEN, WEERSOMSTANDIGHEDEN OF TERRORISME. DOOR DEEL TE NEMEN AAN DEZE SWEEPSTAKES GAAN DE DEELNEMERS ERMEE AKKOORD DAT DE VRIJGESTELDE PARTIJEN NIET VERANTWOORDELIJK OF AANSPRAKELIJK ZIJN VOOR ENIGE VORM VAN LETSEL, SCHADE OF VERLIES VAN WELKE AARD DAN OOK (MET INBEGRIP VAN, MAAR NIET BEPERKT TOT, DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTELE, GEVOLG- OF PUNITIEVE SCHADE) AAN PERSONEN, MET INBEGRIP VAN DE DOOD, OF AAN EIGENDOM ALS GEVOLG VAN DE ONTVANGST OF HET GEBRUIK VAN DE PRIJS OF DE SWEEPSTAKES-WEBSITE OF HET DOWNLOADEN EN/OF AFDRUKKEN VAN MATERIAAL OP DE SWEEPSTAKES-WEBSITE. TENZIJ DE WET DIT VERBIEDT, VERLEENT DE WINNAAR AAN DE SPONSOR (DIE OP VERZOEK VAN DE SPONSOR SCHRIFTELIJK WORDT BEVESTIGD), ZIJN MOEDERMAATSCHAPPIJEN, DOCHTERONDERNEMINGEN, FILIALEN, DETAILHANDELAREN, DISTRIBUTEURS, RECLAME- EN SWEEPSTAKESBUREAUS, LEVERANCIERS EN DEGENEN DIE HANDELEN IN OPDRACHT VAN DE SPONSOR, HET RECHT EN DE TOESTEMMING OM WERELDWIJD IN ALLE MEDIA DIE NU BEKEND ZIJN OF NOG WORDEN ONTWIKKELD, MET INBEGRIP VAN, MAAR NIET BEPERKT TOT, HET WERELDWIJDE WEB, DE NAAM, HET PORTRET, DE FOTO, DE STEM, DE GELIJKENIS, DE MENINGEN EN DE BIOGRAFISCHE INFORMATIE (MET INBEGRIP VAN, MAAR NIET BEPERKT TOT, DE WOONPLAATS EN DE STAAT) VAN ELKE WINNAAR AF TE DRUKKEN, TE PUBLICEREN, UIT TE ZENDEN EN TE GEBRUIKEN VOOR RECLAME-, HANDELS- EN PROMOTIEDOELEINDEN (MET INBEGRIP VAN DE AANKONDIGING VAN ZIJN OF HAAR NAAM OP TELEVISIE- OF RADIO-UITZENDINGEN) ZONDER EXTRA TEGENPRESTATIE, COMPENSATIE, TOESTEMMING OF KENNISGEVING. DE DEELNEMERS GAAN ERMEE AKKOORD DAT DE SPONSOR EIGENAAR IS VAN DE INZENDINGEN, DIE NIET WORDEN BEVESTIGD OF GERETOURNEERD, EN DAT DE SPONSOR EN DE DOOR HEM AANGEWEZEN PERSONEN HET EEUWIGDURENDE, WERELDWIJDE RECHT HEBBEN OM DE INZENDINGEN IN MEDIA TE BEWERKEN, TE PUBLICEREN EN TE GEBRUIKEN VOOR HANDELS-, RECLAME-, PROMOTIE- EN/OF ANDERE DOELEINDEN, ZONDER VERDERE RAADPLEGING VAN DE DEELNEMERS OF EEN DERDE PARTIJ.

10GESCHILLEN: Behalve waar dit bij wet verboden is, gaat de deelnemer ermee akkoord dat: (1) alle geschillen, claims en rechtsvorderingen die voortvloeien uit of verband houden met deze sweepstakes of toegekende prijzen individueel worden opgelost, zonder dat er een beroep wordt gedaan op enige vorm van collectieve actie; (2) alle vorderingen, vonnissen en gunningen zijn beperkt tot de werkelijk gemaakte kosten, met inbegrip van de kosten in verband met het meedoen aan de sweepstakes, maar in geen geval tot de advocaatkosten; (3) de deelnemer hierbij afstand doet van alle rechten om indirecte, punitieve, incidentele en gevolgschade en andere schade te claimen, met uitzondering van de werkelijk gemaakte kosten, en ieder recht op vermenigvuldiging of verhoging van de schadevergoeding. Alle kwesties en vragen met betrekking tot de constructie, geldigheid, interpretatie en afdwingbaarheid van deze officiële regels, of de rechten en verplichtingen van de deelnemer en sponsor in verband met de sweepstakes, worden beheerst door, en geïnterpreteerd in overeenstemming met, de wetten in New York.

11Lijst met winnaars: Voor een officiële lijst met de winnaars, kun je een e-mail sturen naar sweepstakes@esteelauder.com met de naam van de sweepstakes in de onderwerpregel.

12PRIVACY: Tenzij anders overeengekomen, zal de via de sweepstakes verzamelde informatie alleen worden gebruikt om de sweepstakes te beheren in overeenstemming met deze officiële regels en de toepasselijke wetgeving.
De sponsor en elke en alle internetserver(s) en toegangsprovider(s) (gezamenlijk: "Promotie-entiteiten"), en al hun respectieve filialen, dochterondernemingen, moedermaatschappijen, reclame- en promotiebureaus, en al hun functionarissen, directeuren, aandeelhouders, medewerkers en vertegenwoordigers (gezamenlijk met de Promotie-entiteiten, de "Releases") zijn niet verantwoordelijk voor: onjuiste of onnauwkeurige invoergegevens; menselijke fouten; technische storingen; gebreken, weglatingen, onderbrekingen, verwijderingen of defecten van een telefoonnetwerk, computer online systemen, computerapparatuur, servers, leveranciers of software, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, schade aan de computer van de deelnemer of een andere persoon met betrekking tot of als gevolg van deelname aan de sweepstakes; onvermogen om toegang te krijgen tot de site; diefstal, manipulatie, vernietiging of ongeoorloofde toegang tot, of wijziging van inzendingen; gegevens die te laat of onjuist worden verwerkt, die onvolledig zijn of verloren gaan door telefoon-, computer- of elektronische storingen of opstoppingen op telefoonlijnen of het internet of een website (inclusief de site) of om welke andere reden dan ook; druk- of andere fouten; alle inzendingen die te laat, verloren, onvolledig, verkeerd geadresseerd, gestolen, gemuteerd, onleesbaar, of een combinatie daarvan zijn. Onleesbare en onvolledige inzendingen worden gediskwalificeerd. Alle inzendingen worden eigendom van de sponsor en worden niet bevestigd of geretourneerd. In geval van valse, frauduleuze of bedrieglijke inschrijvingen komen deelnemers niet in aanmerking voor prijzen. Door de Sweepstakes in te voeren, bevestigen de deelnemers dat zij deze officiële regels hebben gelezen en geaccepteerd. De via de sweepstakes verzamelde informatie over de inschrijvingen mag alleen worden gebruikt voor het beheer van de sweepstakes in overeenstemming met deze officiële regels. Als je ervoor kiest om tijdens het inschrijvingsproces je persoonlijke gegevens met een derde partij te delen of om je aan te melden voor het ontvangen van berichten van een derde partij, dan worden je persoonlijke gegevens verwerkt en gebruikt in overeenstemming met het beleid en de procedures van deze derde partij. Als je ervoor kiest om je te registreren of in te schrijven voor esteelauder.com tijdens het inschrijvingsproces of als je al een geregistreerde gebruiker van esteelauder.com bent, dan zal je persoonlijk identificeerbare informatie die van toepassing is op je registratie en/of inschrijving worden verwerkt en gebruikt in overeenstemming met het Privacybeleid op esteelauder.com.

Afwerken
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink SoftwarePowered By OneLink