Meld je aan en ontvang 20% korting*
OP JOUW EERSTE BESTELLING*
MELD JE NU AAN
ONLINE EXCLUSIEF:

Begin het nieuwe werkjaar fris met dit exclusieve tasje met 4 deluxe miniaturen t.w.v. €55 bij elke aankoop vanaf €79.*

CODE: BEAUTY19

· Advanced Night Foaming Cleanser 30ml
· Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II 7ml
· Double Wear Stay in Place Lip Pencil in shade Spice
· Pure Color Love Liquid Lip in shade Chai High

*Only valid on esteelauder.be, until stock lasts. Een aanbiedingscode per bestelling.
SHOP NU

Meer speciale aanbiedingen

GRATIS VERZENDING
GRATIS VERZENDING
GRATIS VERZENDING op elke aankoop op esteelauder.be.
Wegens de drukke periode kunnen er mogelijke vertragingen optreden.
SHOP NU
CHAT LIVE
CHAT LIVE
Chat met onze Beauty Expert en krijg persoonlijk advies over jouw beauty routine! Ontdek de schoonheidsroutine die gemaakt is voor uw huid. De volgende LIVE CHATS vinden plaats op:

Dinsdag 6 augustus - 11u tot 13u - Thema: Quality me-time
Dinsdag 20 augustus - 11u tot 13u - Thema: Glamourous make-up look voor een avondje uit

Gratis verzending, elke bestelling.

Profiteer van gratis standaard verzending op elke bestelling, groot of klein.
Wegens de drukke periode kunnen er mogelijke vertragingen optreden.

Meer informatie
 

* Hoeveelheden zijn beperkt en alle aanbiedingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid zolang de voorraad strekt. Bij elke bestelling mag maximaal een miniatuuraanbieding worden toegevoegd; miniatuuraanbiedingen mogen niet gecombineerd worden. Om de optimale verkrijgbaarheid te waarborgen is er een limiet van één per klant. Aanbieding alleen geldig voor inwoners van België. Alle aanbiedingen voor "gratis verzenden" gelden alleen voor STANDAARD VERZENDING, tenzij anders aangegeven. De toepasselijke bestelwaarde omvat niet de aankoop van verzending, administratiekosten of btw; items die niet in aanmerking komen; of items die niet op voorraad zijn op moment van aankoop. Let op vervaldata indien van toepassing. Aanbiedingen vervallen om 11:59 uur Eastern Time op de aangegeven vervaldatum, tenzij anders aangegeven. Aanbiedingen kunnen niet worden toegepast op eerder geplaatste bestellingen. We behouden ons het recht voor om elke bestelling te annuleren wegens ongeautoriseerd, gewijzigd, of ongeldig gebruik van de aanbieding en om deze aanbieding te wijzigen of te annuleren bij een systeemfout of onvoorziene problemen. Wij behouden het recht om elk gratis item te vervangen door een item van gelijke of hogere waarde. Lopende aanbiedingen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Andere voorwaarden kunnen van toepassing zijn.

15% korting is beschikbaar voor eenmalig gebruik op esteelauder.be. Niet geldig met andere kortingen, aanbiedingen, inclusief geschenk met aankoop en aankoop met aankoopprogramma's. Kan niet gebruikt worden in combinatie met andere aanbiedingen waaronder geschenk bij aankoop en aankoop bij aankoop, vrienden en familie- en derde partijen loyaliteits-, belonings- of cash-back-programma's. Andere uitsluitingen kunnen van toepassing zijn.

Naar boven
Powered By OneLink