Vanwaar al die aandacht voor de voordelen van vitamine C? Vitamine C, onmisbaar in huidverzorging, is een krachtige antioxidant.
Vitamine C-huidverzorging kan helpen bij het aanpakken van overtollige pigmentatie en textuurproblemen, je huidskleur egaliseren,
de uitstraling versterken en fijne lijntjes en rimpels verbeteren. Een hoogwaardig vitamine C-serum of moisturizer
kan echt een verschil maken in je dagelijkse huidverzorgingsroutine. C-ing is believing!

C for yourself

Vitamine C is het krachtige ingrediënt achter deze bestsellers.

Vitamine C-serum

Perfectionist Pro Rapid Brightening Treatment onthult een meer stralende look. Het is het favoriete vitamine C-serum van onze fans. Vermindert de zichtbaarheid van pigmentvlekken en acne voor een egalere huid. Wist je…? Elk1,7 oz./50ml flesje Perfectionist Pro Rapid Brightening Treatment bevat evenveel vitamine C als in 55 kumquats, ook wel bekend als de 'gouden sinaasappels'.

KOOP NU

Vitamine C-moisturizers

Revitalizing Supreme+ Bright Creme en Milky Lotion zijn twee gloedstimulerende moisturizers. Ultralicht, maar toch ultravoedend, geven ze de huid een diepe hydratatie. Jeugdige en stralende uitstraling. Met vitamine C en Beautyberry, onthullen ze een stralende look waar je dol op zult zijn.

KOOP NU

Vitamine C-specialist

Perfectionist Pro Intense Brightening Essence Ampoule
Vitamin C/E + Licorice
zorgt voor een snelle vernieuwing voor een stralende, gekalmeerde huid. Gebruik deze vitamine C-behandeling wanneer je wat extra verzorging nodig hebt - het is ideaal als je op zoek bent naar een seizoensboost, na een reis of als je je voorbereidt op je bruiloft of een grote dag! DAG 1: Roodheid ziet er snel kalmer uit. WEEK NA WEEK: De resultaten bouwen zich op. Gebruik alle 4 geconcentreerde flacons en zie de zichtbare vernieuwing: De textuur voelt gladder en verfijnder aan. De lijnen lijken minder. Donkere vlekken lijken verminderd. De huidskleur lijkt meer egaal. Poriën lijken kleiner.

KOOP NU

Vragen over vitamine C?

We hebben de antwoorden - Klaar voor de start, stralen maar!

Afwerken
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink SoftwarePowered By OneLink